Хотел Адриа

София

Количество: Виж хотела
Описание

Хотел Адриа - съчетание на удобство, стил и чудесно обслужване на перфектна локация. Хотелът е разположен в самия център на София - на 5 минути пешеходно разстояние от Централна жп гара и Централна Автогара и на метри от Лъвов мост.

Това, което ще ви впечатли в хотел Адриа е умелото съчетание на материалите при декорацията и обзавеждането на стаите, което е въплатило в тях необходимия уют и комфорт за вашата почивка. Нашата виртуална разходка ще ви представи красивите двойни и тройни стаи в хотела. Те биват стандартни и луксозни. Освен това той разполага със студио и прекрасен апартемент. Всички те са шумоизолирани и климатизирани и включват плоскоекранен телевизор и минибар. Някои от стаите имат собствен балкон, който ще ви даде възможност да се насладите на завлядяваща гледка към центъра на София и Витоша.

Виртуалният тур продължава в модерния Лоби бар и прекрасната градина, където ще можете да отдъхнете сред спокойствие, което по никакъв начин няма да ви подскаже, че се намирате в центъра на град с два милиона жители. Това обаче не изчерпва удобствата, които ви предлага хотел Адриа. Тук ще може да се възползвате от услугите на нов СПА център. На ваше разположение са сауна и парна баня, както и редица масажи, извършвани от високо квалифицирани професионалисти, с които да се поглезите в края на динамичния си ден. Към всичко това ще добавим и отлично оборудван фитнес център.

Отличните условия на хотел Адриа се допълват и от възможностите за конферентен туризъм. Тук на ваше разположение е конферентна зала с капацитет от 50 места. Тя е елегантно обзаведена, модерно оборудвана с флипчарт и мултимедия.

Разположението на хотел Адрия е перфектно, ако сте любител на културния и градски туризъм. Мястото е удобно за разходка из всички забележителности в центъра на София, за посещение на градските музеи и галерии. Наблизо има редица големи търговски центрове, а летище София се намира на 10 км.

Адрес: град София, ул. Княз Борис I № 20

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари