Хотел Бали & Спа

Благоевград

Количество: Виж хотела
Описание

Хотелски комплекс Bali & Spa – удобство, стил и здравословен престой в приветливата градска среда на Благоевград. Качествена хотелска услуга съчетана с възможности за спорт и рекреация, здравословни балнео процедури, без дори да напускате града. Всичко това в едно.

Благоевград е чудесен пример за красиво съчетание на природа и градска среда, богата градска култура и възможности за бизнес, туризъм и образование. Направете престоя си в него, здравословно и ободряващо духа преживяване, като изберете хотелски комплекс Bali & Spa. Хотелската база разполага с апартаменти, двойни и единични стаи, чисти и спретнати, с най-високо качество и стандарт на хотелската услуга. Те са обзаведени с модерна телевизия, собствен санитарен възел – всичко от което имате нужда за приятен престой и почивка.    

Направете виртуална разходка в Bali & Spa и се уверете сами в приятната и обаятелна атмосфера на комплекса. Разгледайте подробно частите на хотела, които предизвикват интерес. Разгледайте мястото отвън, влезте вътре до рецепцията, надникнете в уютния ресторант; насочете се към стаите и апартаментите, за да придобиете завършено впечатление за цялостната визия на хотела. Виртуалната разходка дава възможност да се разгледат помещенията за спа услугите и възможностите за спорт.

Солариумът и двата вида сауна, масажните зали и парната баня очакват всеки, който има нужда да освежи тялото си, да се освободи от излишното тегло, да получи качествена балнео услуга, която да има своя благотворен и здравословен ефект върху тялото и духа. Потопете се в уникалната атмосфера на Spa центъра и изберете най-прекия път за подобряването на вашето здраве. В комплекса можете да плувате във вътрешния басейн или да разпускате във VIP джакузито, а фитнесът обзаведен с професионални и модерни уреди очаква всички спортни натури, които да завършат процедурите в комплекса с една приятна и здравословна умора.

Хотелски комплекс Bali & Spa очаква своите гости в Благоевград, на бул. „Димитър Солунски” 20. Хотелът се намира лесно, той е в близост до ключова пътна артерия в града. В близост е както до центъра на Благоевград, до Югозападния университет „Неофит Рилски”, до гарата и автогарата. 

Адрес: град Благоевград, бул. Димитър Солунски 20

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (1) Напишете отзив
на:
4 ( 4 / 5 )
!
Забележителности
Коментари