Хотел Белвю

Банкя

Количество: Виж хотела
Описание

Семеен хотел Белвю - прекрасен избор за почивка в самия център на град Банкя и само на 15 минути от София. Градът е известен с уникалния си въздух и минерални извори, а хотелът се намира на брега на река Банска в близост до градския парк и пътеката на здравето.

Хотел Белвю разполага с 22 места за настаняване, разпределени в 8 двойни, една тройна стая и един апартамент. Виртуалната разходка ще ви направи свидетелни на всички удобства, които хотелския комплекс предлага. Освен в стаите, ще може да се разходите в изискания ресторант и в кафе-сладкарницата - двата изключителни плюса на хотел Белвю.

Ресторантът разполага с 60 места в основния салон и 40 на двете открити тераси и лятната градина с изглед към реката. Това го прави пдходящ за семинари, семейни и фирмени тържества, както и за бизнес срещи.

Местоположението на семеен хотел Белвю го прави отличен избор за качествена почивка на минути от София. Град Банкя е на по-малко от 15 км. от столицата, а освен минералните извори и чистият въздух, красивите северни склонове на Люлин планина водят началото си от тук и привличат туристите със своите тучни поляни, сенчести гори и буйни потоци.

Адрес: гр. Банкя, ул. "Разтоварище" 1

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари