Хотел Дарлинг

Банкя

Количество: Виж хотела
Описание

Хотел Дарлинг предлага удобствата и чарът на семеен хотел, съчетани с красотата и чистия въздух на живописния град Банкя. Градът се намира само на 17 километра от София и се слави с прекрасната природа и чистата минерална вода.

Хотелът, който може да се похвали с 25-годишна история, разполага с 12 стаи. Всяка една от тях е уникална по своя дизайн, а нашата виртуална разходка ще ви покаже този интересен интериор. Сред удобствата на хотела можем да споменем локално отопление, безплатен безжичен интернет, кабелна телевизия, собствени санитарни възли за всяка стая и безплатен паркинг.

Един от най-големите плюсове на хотел Дарлинг е прекрасната лятна градина на ресторанта, който разбира се също е част от виртуалния тур.

От спокойната и тиха уличка, на която се намира семеен хотел Дарлинг може да поемете по склоновете на Люлин планина, да тръгнете по пътеката на здравето или да се насочите към някой от минералните басейни в Банкя.

Всичко това прави хотел Дарлинг предпочитано място за семейна почивка, бизнес пътувания, балнеолечение и туризъм. Близостта до София и добре поддържаните и разнообразни транспортни връзки дават възможност за бърз и безпроблемен достъп до столицата по всяко време. Това прави Банкя изключително място за бързо бягство от натоварения ритъм на столицата.

Адрес: гр. Банкя, бул. Москва 22

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари