Хотел Речен Рай

гр. Мелник

Количество: Виж хотела
Описание

Свикнали сме да говорим за Мелник, като за място на което се леят реки от вино. Хотел Речен Рай допълва това общо схващане, както подсказва самото му име.  В същността си, той представлява уютен семеен хотел, построен в близост до мястото, където реките Сугаревска и Доленска се вливат една в друга и образуват по-голямата Мелнишка река. Тази природна забележителност се свързва по чуден начин с поетичното име на хотела, но и придава неповторима атмосфера около него. Атмосфера изпълнена с живописна природа, сипеи, зелени площи, течащи реки и всичко, което може да зарадва окото на посетителя.

Освен красивата и живописна местност наоколо, хотел Речен Рай е отлично съчетание на традиционна мелнишка архитектура, автентична кухня и качествено обслужване. Виртуалната разходка в хотела, позволява да разгледате възможностите за настаняване. Можете да надникнете в уюта и удобството на 4 луксозни апартамента с 1 голяма спалня, 4 апартамента с 1 спалня с две единични легла, както и в 4 стаи с 2 единични легла. Антибактериалните матраци на леглата са само част от  лукса и възможностите за спокоен и здравословен сън.

Отделно от това, виртуалната разходка дава достъп до ресторант с вътрешна зала (52 места), неповторим интериор и външна тераса с изглед над парк-градината и пясъчните сипеи.  Гостите могат да се забавляват в залата за игри, където могат да изберат да гледат филми, да играят на шах, карти, настолни игри и други приятни занимания. Залата е пригодена за семинари и обучения, за бизнес конференции. Което предполага, че хотелът е удобен освен за семейни ваканции, но и за тийм билдинг, за срещи на предприемачи и т.н. Към задължителните за модерния днес начин на почивка, спадат и WiFi интернет връзка, безплатен паркинг с охрана и пропусквателен режим.

Хотел Речен Рай може да бъде намерен изключително лесно. По течението на Мелнишка река, на 5 минути пеша от центъра на Мелник. Той е удобен за разходка и посещение на някоя култова винарна в малкото градче. Роженският манастир е на 10 минути с кола, а на 20 минути е храма на леля Ванга в Рупите. Подарете си една незабравима и желана почивка в този чуден кът на югозападна България и нека Речен Рай да бъде ваш домакин.

Адрес: град Мелник, местност "Двете реки"

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (1) Напишете отзив
на:
4 ( 4 / 5 )
Речен Рай
Забележителности
Коментари