Хотел Тетевен

Тетевен

Количество: Виж хотела
Описание

Хотел Тетевен предоставя всичко това, от което имате нужда, за да се насладите на своята почивка. Хотелът се намира в сърцето на красивия планински град Тетевен - едно от най-забележителните кътчета на България.

Хотелът разполага с 12 стаи и 4 студиа. Техният уют и стил са отлично представени във виртуалната разходка. Чрез нея може да придобиете представа за зеленината, която ви очаква в лятната градината, да усетите атмосферата на ресторанта и лоби бара. Със сигурност това ще ви убеди в чара на този семеен хотел, заобиколен от склоновете на Стара планина.

Отдайте се на заслужена почивка или проведете вашето фирмено или семейно тържество в хотел Тетевен. Ресторантът на хотела се състои от две зали с общ капацитет от 70 места, като едната може да се използва и като конферентна зала. Менюто съчетава българска и европейска кухня и сезонно се обогатява с набор от специалитети.

За още по-качествен престой хотел Тетевен предлага сауна, джакузи и възможност за масаж. Не е за подценяване и фактът, че хотелът разполага със собствен паркинг.

Възможностите за активности в района на Тетевен са безброй. Хотел Тетевен се намира само на 5 минути от центъра на града и неговия богат Исторически музей. Една от големите местни забележителности - водопад Скока е на 2 километра, а Гложенският манастир е на 13 километра. Изборът от туристически маршрути в Стара планина пък е повече от голям.

Тетевен се намира на 111 км. от София. Градът обединява в себе си красотата на заобикалящата го природа с извисяващите се хълмове и върховете Петрахиля, Острич, Червен и Равни камък, прохладния бриз на река Вит, както и духът на отминалите векове, витаещ в множеството културни паметници, старобългарска архитектура и непокътнати от времето обичаи и нрави. Неслучайно това е и едно от любимите места на народния поет Иван Вазов.

Адрес: град Тетевен, ул. Иван Вазов 91

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари