Хотел Зорница

Рибарица

Количество: Виж хотела
Описание

Хотел Зорница предлага истински комфорт сред зеленината на планинския курорт Рибарица. Хотелът е заобиколен от планинските склонове и зелените гори на Стара планина. Тук природата е чудна, въздухът е кристално чист, а песните на птичките омагьосват.

Е, тези неща няма как да бъдат усетени през виртуалната разходка, но всичко останало е възможно. За това се възползвайте от шанса да се разходите из хотел Зорница, за да усетите неговата атмосфера, да се убедите в стила на неговото обзавеждане и да видите удобствата, които ви предлага.

Комплексът е съставен от две отделни сгради. В тях за настаняване на разположение са два апартамента и 11 двойни стаи, като 5 от тях са с опция за допълнително легло. Всяка стая е плод на индивидуално дизайнерско решение и има свой собствен стил, за да задоволят максимума на вашите очаквания. Всички стаи имат собствена тераса и санитарен възел. Снабдени са още с сешоар, кабелна телевизия и безжичен интернет.

Виртуалната разходка ще ви отведе и в уютния ресторант. Той разполага с 30 места, а кухнята е разнообразна - от домашно прогитвени ястия и десерти до различни специалитети най вече от българската кухня.

Лоби барът е отделен и конструиран по такъв начин, че да могат да се организират както частни партита, така и тихи семейни вечери или обеди. Освен това той е снабден с оборудван кухненски бокс, за да може да приготвите желаната от вас храна.

Между двете сгради на комплекса е разположен басейн с размери 4 на 8 метра и дълбочина от 1.4 метра, където да се отпуснете в горещите летни дни. Край басейна е устроена и приятна лятна градина.

Описанието на хотел Зорница и неговата виртуална разходка приключва със СПА зоната. В него на ваше разположение е голямо джакузи, сауна и малък фитнес център.

Това можем да ви разкажем и покажем от хотел Зорница, а останалото оставяме на вашите сетива.

Освен хотелът, самата Рибарица също е истинска находка като място за ваканция и релакс. Районът предлага много възможности за активности и почивка - риболов, пешеходен и вело туризъм, конна езда. Оттук започват маршрутите за някоко хижи в планината, както и за резерватите "Централен Балкан, "Царичина", "Боатин", "Козя стена". На 10 минути с кола е град Тетевен със неговите културни и природни забележителности. На 40 км. е забележителният Гложенски манастир, а само на 30 км. е една от най-големите забележителности в района - водопад "Скока".

Разстоянието до София е 124 км, а Пловдив е на 159 км.

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (1) Напишете отзив
на:
5 ( 5 / 5 )
!
Забележителности
Коментари