Комплекс Свети Тома

м. Аркутино

Количество: Виж хотела
Описание

Комплекс Свети Тома – късче от рая в близост до древния и живеещ от дъха на морето, и изкуствата Созопол. Ваканционен комплекс Свети Тома представлява виртуозно съчетание на традиционната архитектура на стария Созопол, чудният пейзаж към морето и девствената природа. В самата си същност, той е комплекс изграден от хотел и апартаментни сгради, заобиколени от изумителни гледки, прекрасни плажове, широколистна гора – всички предпоставки за една магична и незабравима почивка.

Комплексът се намира в местността Аркутино, и е построен върху нос Хумата. Намира се на 11 км от Созопол в посока юг и на 10 км от Приморско в посока север. Хотелската база на комплекса се състои от стаи и апартаменти с различна леглова база, като за стаите, изборът е между единични и двойни стаи в различна конфигурация на леглата, а апартаментите разполагат със спалня, хол и тераса. Комплексът разполага с 8 сгради, в които се отдават апартаменти под наем. В тях всеки гост може да се ползва от две спални, хол и кухненски бокс; баня с вана или душ; два или три балкона с прекрасен изглед. 

Виртуалната разходка в комплекс Свети Тома може да ви пренесе от статистическата информация за удобното настаняване към екстрите в стаите и апартаментите на хотела, и в апартаментите в самите сгради. Те са климатизирани, оборудвани добре, има постоянен интернет достъп. Отделно от това, гостите в апартаментите могат да ползват всички услуги на хотела – ресторант, СПА, магазини, детска градина, площадки за игри, закрит и открит басейн, и паркинг извън комплекса, който позволява спокойно и чиста среда за живот, почивка и забавление.

Ваканционен комплекс Свети Тома разполага с два изискани ресторанта, които носят със себе си дъха на изключително кулинарно майсторство. Единият ресторант е с голяма закрита част за 140 души и открита тераса с приказен поглед към морето. Вторият ресторант La Cantina носи със себе си най-доброто от кулинарните изкушения на италианската кухня.

Комплексът се достига лесно, както от Созопол, така и от Приморско. Подходящ е не само за почивка, но и за семейни събирания, сватбени мероприятия, конферентен туризъм за интелектуални събирания и т.н. Освен това, в близост до Свети Тома са двата изключителни по своята същност: плаж „Аркутино” със своята незабравима романтика и плаж Свети Тома, който е девствен и непокътнат, и сякаш може да върне всеки гост назад във времето. Освен плажовете, в региона има и много природни и забележителности, фестивали и културни събития, които превръщат това кътче на България в желана дестинация за отдих, почивка и вълнуващо преживяване.   

Адрес: Нос Хумата, местност Аркутино, на 12км от Созопол

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (1) Напишете отзив
на:
5 ( 5 / 5 )
супер
Забележителности
Коментари