Хотел Чийп

София

Количество: Виж хотела
Описание

Хотел Чийп е синоним на удобството, съчетано с уникално местоположение. Хотелът е разположен на едно от най-комуникативните места в София. В непосредствена близост са Централна автогара и Централна жп гара, както и метростанция "Лъвов мост". Множество са и спирките на надземния градски транспорт в района. Всичко това Ви гарантира удобен достъп до всяка точка на града в случай, че изберете да отседнете в хотел Чийп.

Хотелът разполага с 18 стаи, разпределени в три типа - единични, двойни и апартаменти. В удобствата, които те предлагат, ще Ви убеди нашата виртуална разходка. Всички стаи разполагат с минибар, климатик, безжичен интернет и телевизия, и са обзаведени с мисъл за комфорта на гостите. Разходете се още из уютния лоби бар. Тук ще получите отлична възможност да отдъхнете след дълъг ден в забързанта столица или да планиранете маршрута си.

Хотел Чийп разполага с функционална зала с капацитет до 30 души, подходяща за всякакъв тип мероприятия - фирмени или семейни тържества, семинари, обучения или коктейли. Хотелът предлага и паркинг на своите гости.

Множество са удобствата в непосредствена близост до хотел Чийп, именно защото месоположението е един от най-големите му плюсове. На броени метри се намират ресторанти, заведения и магазини. На практика оттук започва административният център на столицата. На пешеходно разстояние са Ларгото и Катедрален храм "Св. Александър Невски", както и повечето от останалите забележителности на София. Наблизо има голям брой музей и галерии. Това прави хотел Чийп отличен избор за любителите на културния туризъм.

Адрес: град София, ул. "Княз Борис" I 203

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари