Чифликът

с. Чифлик

Количество: Виж хотела
Описание

Чифликът – традиция и модерност съчетани в уют и стил, заобиколени от зеленината на Троянския Балкан. Възможност да се докоснете до възрожденския български дух, да релаксирате в удобствата на старинната архитектура и да се ползвате от качествените услуги, които Чифликът предлага. Мястото е удобно като изходна точка за посещение на всички забележителности, които гр. Троян и регионът предлагат: запознаване със старите занаяти, приятна разходка в града, посещение на археологически обекти в райна или планински туризъм в завладяващия Балкан.

Основната къща на комплекса е на три нива и предоставя възможност за настаняване на 14 възрастни и 4 деца (в девет самостоятелни стаи). Първо ниво - 2 спални със самостоятелни санитарни възли. Второ ниво - преходен хол, три спални със самостоятелни санитарни възли, плюс детска стая. Трето ниво – една спалня, две стаи и хол и един санитарен възел. Интериорът и екстериорът на комплекса представляват своеобразен микс от възрожденски архитектурни решения и модерно обзавеждане с цел мястото да придобие своята автентична и уютна среда за своите гости.

Виртуалната разходка в Чифликът ви позволява да надникнете както в основната къща и да се запознаете с интериорните решения, така и в допълнителната постройка.  Разгледайте стаите и терасите, хвърлете поглед в допълнителната пристройка, където е трапезарията, която предлага 14 места за възрастни, плюс 4 места за деца - огнище, пещ на дърва, вентилационна аспирация и др. Басейн с джет за плуване, 9 хидромасажни джета и душ. Сауна с финландско оборудване. Фитнес оборудван с велоергометър, степер, гребен тренажор и боксова круша, и игрален кът с игрална конзола Nintendo Wii, система за домашно кино, дартс, мини детски билярд и джаги.

Чифликът се намира в с. Чифлик, ул. Никола Войновски №64, на 14км от град Троян, община Ловеч. Той е идеална възможност за семейна почивка, за посещение на малки групи или за индивидуално посещение с цел почивка и вдъхновение. Възползвайте се от предложението, което ще ви върне към привкуса на възрожденското ни минало и ще ви зареди със свежи сили за нови преживявания.

​​Адрес: сelo Чифлик, ул. "Никола Войновски" №64, на 14км от град Троян, община Ловеч

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари