Винарска изба Вила Юстина

с. Устина

Количество: Виж хотела
Описание

Винарска изба Вила Юстина е едно от онези места в България, които оставят следа в сърцето и главата на всеки, който веднъж е стъпил там. Избата се намира в пловдивското село Устина - опряло гръб в северните склонове на Родопите и гледащо напред към ширналата се плодородна Тракийска равнина.

Вила Юстина се състои от винарска изба, където се осъществява целият производствен процес на виното - от доставката на гроздето до неговото бутилиране. Тук се намира и стилната дегустационна. На 200 метра от избата е къщата за гости, в която може да отседнете по време на вашия винен тур. В землището на село Устина са и общирните лозя, от които идва висококачественото грозде, с което винарната работи. Към всичко това може да добавим и собствената ферма, с която Вила Юстина разполага.

Виртуалната разходка във винарска изба Вила Юстина ще ви предостави уникалната възможност да проследите целия процес на производство на вино. Ще се разходите от мястото, където гроздето се приема, през дестилационните и цехът за бутилиране. Ще се насладите на стилната дегустационна зала, обзаведена с красиви произведения на изкуството,  където се организират специални Гурме дегустации и вечери. Тук може да направите вашия семеен или фирмен прием и тържество.

Виртуалната разходка включва къщата за гости, където ще се радвате на заслужена почивка след ден на приключения. Тя разполага с три спални със самостоятелни санитарни възли, хол с трапезария и красив двор с барбекю, които да удовлетворят и най-капризните гости. Ще ви дадем възможност да се разходите и в уникалните лоза на Вила Юстина, които впечатляват с чудесната гледка към Родопската яка и Тракийската низина. Ще се докоснете до чарът на уникалния парк, в който се организират стилни приеми и тържества.

Винарска изба Вила Юстина се намира в село Устина на 26 км. от Пловдив по пътя през Перущица. Регионът е известен с богата винена история, а мисията на винарната е да защити репутацията на Родопската яка с висококачествените серии бели и червени вина, които произвежда. Чарът и привлекателността на мястото са трудно описуеми, а Вила Юстина е най-доброто място, на което може да ги усетите.

Наблизо са и уникални забележителности като Червената църква край Перущица, който заедно с Брацигово са сред градовете герои на Априлското въстание и язовирната стена на язовир "Кричим".

Адрес: село Устина, ул. Никола Петков 51

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари