Международен Детски Център Аркутино

Приморско

Количество: Виж хотела
Описание

Международен Детски Център Аркутино - отлично място за почивка на морето далеч от шума и презастрояването на големите курорти. Хотелският комплекс се намира в разкошната местност "Аркутино" - едно от последните девствени кътчета по родното Черноморие. От тук започва природен резерват "Ропотамо", тук се намира и най-високата пясъчна дюна в България и на Балканите, изглед към която има от самия международен център.

Международен Детски Център Аркутино предоставя на гостите си перфектни условия за отдих. Тук ще намерите модерно обзаведени стаи с по две и три легла, всяка от които има тераса с красива гледка. На ваше разположение са и апартаменти със самостоятелна спалня и хол.

Витруалната разходка в Международен Детски Център Аркутино ще ви пренесе в уютната градина, която очарова с прохлада през топлите летни дни. Ще разгледате ресторанта тип а ла карт, ще се запознаете с удобството на стаите. Комплексът предоставя много добри условия за провеждане на работни ангажименти и тийм билдинги. Той разполага с конферентна зала със 100 места, която може да бъде разделена на две, 4 учебни стаи с по 10 места и две стаи за преподаватели. Виртуалният тур ще ви убеди, че тук ще може да проведете вашата конференция, семинар или учебна практика.

Това, с което най-вече ще Ви очарова Международен Детски Център Аркутино е своето местоположение. Районът е изключително красив. Плажът се намира само на няколко крачки от вашата стая. Плажната ивица на "Аркутино" може да се похвали със златистия си пясък и с невероятното спокойствие. Тук лиспват големи хотели и шумни заведения. Наблизо е резерват "Ропотамо", където да се насладите на лонгозни гори, скални образувания, пясъчни дюни, терасовидни брегове, блата и мочурища, както и на стотици защитени видове растения и птици. Гордостта на "Аркутино" е защитената пясъчна лилия, а там, където река Ропотамо се среща с Черно море, ще откриете може би най-красивият плаж по българското крайбрежие. Уникално е и Лагунното блато Аркутино - естествено находише на водни лилии, обявено за резерват още през 1962 година.

Ако желаете да съчетаете спокойствието на почивката в Международен Детски Център Аркутино с изкушенията на големите курорти - Приморско и Созопол са само на 15 минути шофиране от тук.

Адрес: Местност "Аркутино" път 99.

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари