Best Boutique Hotel

Стара Загора

Количество: Виж хотела
Описание

Изисканост, лукс и високо обслужване в центъра на Стара Загора - това може да очаквате в Best Boutique Hotel. Хотелът е позициониран в бизнес класа и има награда за най-добър бутиков хотел. За това не се съмнявайте, че ще бъдете впечатлени от елегантния и стилен екстериор на сградата, коита са умело съчетани с ексцентричен интериор.

В описаната красота на Best Boutique Hotel ще ви увери нашата виртуална разходка. Тя ще ви отведе в някои от общо 52-те двоини стаи, обзаведени в елегантен стил с неповторим, луксозен интериор, в който се отличава модерната интерпретация на класически елементи. Хотелът разполага и с два апартамента тип Стандарт, Лукс апартамент, VIP апартамент и уникален VIP мезонет. Всички стаи са снабдени с богато зареден мини-бар, персонален сейф, телевизор с кабелна телевизия, климатична инсталация с възможност за индивидуално коригиране на температурата, автоматична телефонна централа, безплатен Wi-Fi интернет, високоскоростен WLAN интернет.

Виртуалната разходка ще ви отведе и в ресторанта и лоби-бара на хотела, които също така са решени в елегантен, но и ексцентричен стил. В rесторанта може да се насладите на изискани блюда, чийто кулинарни качества за съжаление няма как да ви покажем. За товa пък ще ви заведем в обособените дискретни кътове за бизнес срещи в лоби-бара. Тук може да проведете среща на четири очи или да се отпуснете в компанията на изискана напитка.

И тъй като говорим за бизнес хотел, няма да пропуснем и конферентната зала, която разполага с 90 места и заседателната зала - с 12. Те предлагат възможност за организиране на различни работни срещи, заседания, конференции, тийм-билдинги и други мероприятия.

И двете зали имат естествена светлина и са оборудвани с HDTV, флипчартове, проектори, озвучителни системи, стационарни и безжични микрофони, лаптопи с DVD, високоскоростен Wi-Fi интернет.

Местоположението на Best Boutique Hotel е един от най-големите му плюсове. Той се намира на няколко минути пеша от центъра на динамично развиващия се град Стара Загора. Освен това наблизо са редица забележителности като Античния форум "Августа Траяна" и Операта в града, както и парковете Аязмото и Бедечка. Това прави хотелът идеално място и за отсядане с туристическа цел.

Най-близкото летище е в Пловдив - на 102 км., а това в Бургас е на 172 км. Столицата София е само на два часа и половина път по Автомагистрала "Тракия".

Адрес: град Стара Загора, бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 79

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари