easyHotel Sofia - Low Cost

София

Количество: Виж хотела
Описание

Добре дошли в уникалния по рода си за България, easyHotel Sofia (ИзиХотел София). Направен изцяло по изискванията и стандартите на веригата за нискобюджетни хотели easyHotel.com, той носи със себе си редица предимства и страхотни условия за своите гости. Подходящ за посетители на българската столица с най-различен профил, независимо от целта на престоя. EasyHotel Sofia се разпознава по оранжевия цвят – вписан в стилната фасада и в интериора на хотела – запазена марка на веригата.

Легловата база на хотела, включва: 57 двойни стаи с индивидуални бани към тях, в три типологизации: Малка стая/Small – 48 броя; Стандартна стая/ Standard – 8; една стая за хора в неравностойно положение. За стила и уюта, за функционалността и естетическата завършеност в стаите на хотела са се погрижили утвърдени имена от съвременната английска архитектурна школа. Стаите са оборудвани с най-модерна техника и предразполагат със страхотните си условия и услуги като: LCD телевизор с кабелна телевизия, Wi-Fi, индивидуално регулируема централизирана климатизация, централизирана вентилация и още най-различни общи и индивидуални екстри, които могат да се видят на официалната уеб-страница на хотела.

Виртуалната разходка предоставя възможност да надникнете в интериора на easyHotel Sofia като една същинска прелюдия към комфорта и приятната почивка, които очакват всеки гост. Едно нещо, което отличава easyHotel Sofia, е възможността за динамична цена, която се променя непрекъснато. Според политиката на веригата за динамичната резервация, колкото по-рано се резервира даден престой и в зависимост от заетостта, толкова по-ниска цена ще бъде заплатена.  Също така, не е нужно да бъдат плащани услуги, които са налични в хотела, но които няма да бъдат ползвани.

EasyHotel Sofia не е верига за спа услуги и мързелуване в столичната градска среда. Това е предложение за активни хора, които са дошли в столицата за културен и опознавателен туризъм, по бизнес дела или командировка, на пазар, за изпити, на лечение и т.н. Голямо предимство е, че хотелът са намира лесно и има много удобно разположение. Хотелът се намира на метри от бул.Тодор Александров, на ул.Алдомировска 108, само на 3 минути пеша от метростанция Константин Величков, което отваря врати за бърз достъп до ключови места в столицата:  чрез метрото до Летище София, Автогара и Централна автогара; чрез близките спирки на градския транспорт или пеш, до най-важните бизнес и административни локации в столицата, до културно-историческите забележителности; бърз достъп до шопинг-места, развлекателни заведения. Изберете easyHotel Sofia (ИзиХотел София), за да се възползвате от хотелиерска услуга в най-съвременен дух.

Адрес: град София, улица Алдомировска 108

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари