Вилно селище Иструм Парк

с. Борика

Количество: Виж хотела
Описание

В горите около язовир "Искър" се крие едно истинско бижу - вилно селище Иструм парк. Комплексът се намира на пътя Ихтиман - Самоков и е само на 15-ина минути от Автомагистрала "Тракия". Мястото ще ви очарова с красивата си природа и невероятната гледка, която се откирва към най-големия язовир в България.

Вилно селище Иструм парк разполага както стаи за настаняване, така и къмпинг, където да разположите своята каравна или кемпер. Налице в къмпинга са всички възможни удобства - ток, канализация, охрана, външна баня и тоалетна, интернет, сателитна телевизия.

Хотелската част се състои от 5 различни вили, всяка с различен брой стаи. Общо стаите са 12 двойни, като има и 2 апартамента. Всички стаи са обзаведени с комфортни мебели, имат собствен санитарен възел, разполагат с цифрова телевизия, хладилник и отопление.

Спокойствието и чарът на комплекса са отлично илюстрирани в нашата виртуална разходка. Тя ще ви даде възможност да погледнете уютния ресторант, който разполага както с места на закрито, така и с лятна градина.

Хотелът разполага още със собствен басейн, джакузи, външен коктейл-бар, шатри и разбира се достъп до плажа на язовир "Искър", където да се порадвате на слънцето и близостта на водата.

Вилно селище Иструм парк ще ви осигури безплатен паркинг, възможност да ползвате барбекю, организират се ловни и риболовни излети, както и конна езда.
Със сигурност Иструм парк ще ви спечели със своето местоположение, което освен, че е изключително красиво и спокойно е и много комуникативно. Тук, в полите на Рила планина сте само на 20-ина минути път от Самоков и пистите на курорта Боровец. Столицата София е на по-малко от 70 км., като е достъпна както по пътя през Самоков, така и през Автомагистрала "Тракия".

Адрес: село Борика, Язовир Искър

Снимки


Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари