Спа хотел Мантар

с. Марикостиново

Количество: Виж хотела
Описание

Спа хотел Мантар – комфорт и лукс насред завладяващата природа на Югозападна България. Хотелът се намира в близост до с. Марикостиново, в община Петрич. Вече дълги години регионът е известен със своята лечебна минерална вода и кални бани, с красивата и разнообразна природна среда, които го правят отлична дестинация както за отдих и почивка, така и като изходна точка за туризъм.

Спа хотел Мантар предлага на своите гости уникална атмосфера, стилен дизайн и умело съчетание на материали, тенденции и акценти в интериора. Хотелската база разполага с апартаменти, двойни стаи, двойни стаи с тераси – със стандарт за качество, който отговаря на най-високите изисквания за обзавеждане и комфорт. Модерен телевизор с богато съдържание на кабелната програма. Собствена баня с всички удобства. Wi-Fi интернет на разположение за гостите в целия хотел. Хотелът разполага с изискан ресторант, в който се предлага вкусна и грижливо приготвена храна от най-разнообразни стилове в кулинарията. Лоби бар за освежаващи напитки в приятна компания. Конферентна зала за мероприятия с официален характер.

Всичко, което текстът не може да обхване като послание, може да се види чрез виртуалната разходка в спа хотел Мантар. Тя дава възможност да се убедите в качеството на интериора, като се разходите от рецепцията до стаите или просто да хвърлите един поглед на ресторанта или стилния лоби бар. Виртуалната разходка в спа центъра е само намек за изобилието от приятни часове, които можете да прекарате в басейна, в релакс зоната или във фитнеса, или да се потопите в богата гама от здравословни услуги.  Посещението в хотела е възможност да релаксирате и обновите тялото си чрез най-модерното спа оборудване и всички класически балнео процедури.

Спа хотел Мантар е разположен в близост до международния Е-79 и до него се достига лесно. Хотелът е в близост до много забележителности в региона, както и до границите със съседните Гърция и Македония. Комбинацията от място, атмосфера, стил и професионализъм, превръщат всеки престой в спа хотел „Мантар” във вълнуващо преживяване за духа и тялото, което бихте искали да изпитате отново и отново.  

Адрес: село Марикостиново, на 18км от Петрич

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (1) Напишете отзив
на:
5 ( 5 / 5 )
!
Забележителности
Коментари