Vitosha Downtown Apartments

София

Количество: Виж хотела
Описание

Истинско бижу в центъра на София - това е Vitosha Downtown Apartments. Апартаментите се намират в сграда на метри от основната пешеходна улица на столицата София - прочутия булевард "Витоша".

Още от пръв поглед ще ви плени луксът и стилът, с който апартаментите са обзаведени. Те са общо 7 с различна големина и всеки има своя собствена индивидуалност и чар. Убедете се в тези думи чрез виртуалната разходка, която обхваща всички апартаменти. 

Освен елегантни и стилни мебели, всички апартаменти имат подове от масивно дърво и собствен балкон. Оборудвани са с LCD телевизори със сателитни програми, DVD плейър и кухненски бокс с всички необходими уреди.

В съшата сграда се намира ресторант Vitosha Downtown Bar&Dinner, който е на разположение на гостите на апартаментите и където може да се насладите на кулинарни изкушения. Заведението е признато за едно от най-добрите в района, а в невероятната му атмосфера ще се убедите чрез неговата виртуална разходка.

Vitosha Downtown Apartments са отличен избор независимо дали сте в София по работа или за удоволствие. Локацията е сред най-добрите в столицата - в сърцето на икономическия, административен и културен център на България. На броени метри оттук са голяма част от правителствените сгради, както и редица представителства на големи компании. На няколко крачки е булевард "Витоша" с безбройните си заведения и магазини. На 500 метра е НДК, а на 300 - катедралта "Света София". Две от станциите на софийското метро са на по-малко от 5 минути пеш, а наблизо са Централна ЖП гара, както и Автогарата. На 8 км. отстои летище София.

Адрес: град София, ул. "Цар Асен" 15

Снимки


Специална оферта

Booking.com

Специална оферта
Отзиви (0) Напишете отзив
Няма отзиви за продукта.
Забележителности
Коментари